dětské brýle Uvex Speedy Pro, pink/lasergold

search
112709
Výrobce: Uvex
399,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem

dětské brýle Uvex Speedy Pro

Materiál zorníku SUPRAVISION® UVEX Speedy Pro nabízí UVA, UVB a UVC filtr odolný proti oděru a integrovaný do materiálu zorníku 100% chrání lidské oko proti modrému světlu a UV paprskům.

Extrémně odolný zorník proti poškrábání vnější strany se stálou úpravou proti zamlžení vnitřní strany. Propustnost zorníku S2, vhodný do proměnlivých podmínek.

Speciální konstrukce rámečku, resp. spona elastického pásu brýlí umožňuje kompatibilitu s helmou a tím spolehlivé usazení brýlí UVEX.

Vyrobeno v Německu.

Technologie:

  • HELMET COMPATIBLE

Speciální konstrukce rámečku resp. spona elastického pásu brýlí umožňuje kompatibilnost s helmou a tím spolehlivou ochranu.

  • SUPRAVISION

Unikátní technologie Supravision dodává sklům výbornou ochranu proti poškrábání z vnější strany a ochranu proti mlžení z vnitřní strany. Garantuje také 100% UV ochranu.

  • 100% UVA, UVB, UVC - Protection

Nekompromisní ochrana očí! Filtr proti oděru integrovaný do materiálu zorníku 100% chrání lidské oko proti modrému světlu a UV paprskům. UV ochrana je rovněž integrována do rámečku brýlí.

  • DECENTERED LENS TECHNOLOGY

Garantuje průhled skly bez zkreslení, i když se jedná o velmi zaoblená skla. Všechna skla odpovídají první úrovni na stupnici optické kvality.

  • EASY TO CLEAN

Extrémně jednoduché čištění zorníků.

3 ks