helma Atomic Backland UL CTD, white, 22/23

search
110524|1
Výrobce: Atomic
3 999,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Backland UL CTD je špičková přilba pro ambiciózní sportovce.

Přilba Backland UL CTD je vybavena technologií Shocksense a je nejlehčí přilbou Backland z kolekce inteligentních senzorů.

 

Kombinuje ultralehkou konstrukci s technologií Shocksense, novou chytrou technologií přilby Atomic, která monitoruje stav přilby pomocí detekce nárazu a poskytuje dodatečnou bezpečnost při jízdě díky integrované funkci SOS.

Všechno v této přilbě je navrženo pro ochranu a pohodlí při nízké hmotnosti: Hybridní konstrukce z EPP In-Mold je odolná, lehká a mimořádně bezpečná - také díky mikrokobercům z PC, které skořepinu strukturálně zpevňují.

Technologie Holocore a AMID (Atomic Multi-directional Impact Deflector) poskytují pod skořepinou až o 40 % vyšší ochranu proti nárazu, než vyžadují průmyslové bezpečnostní normy.

Tuto přilbu s certifikací pro více standardů lze použít na lyžování, lezení i jízdu na kole a má lehkou vložku Skimo, díky níž je ideální pro zimní turistiku nebo dlouhé letní vyjížďky na kole.

Stejně jako všechny přilby Backland má i tato přilba drobné detaily, které mají velký význam: držák na čelovku, odnímatelnou stanici na popruh a reflexní prvek pro větší bezpečnost ve tmě.

Certifikace: CE 1077 (alpine skiing), EN 12492 (climbing), EN 1078 (cycling)

Hmotnost: 440g (vel.59-63)

1 ks