běžky Kästle XP30 Classic Skin Medium, 21/22

search
106099|0
Výrobce: Kästle
5 999,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Univerzální XP30 jsou trochu širší, nabízejí tak při jízdě větší pohodlí. Lehké dřevěné jádro z dřeva pavlovnie vyztužené karbonem a technologie HOLLOWTECH 2.0 snižují hmotnost a vytváří perfektně vyvážené lyže.

Sintrovaná grafitová skluznice je maximálně odolná a propůjčuje lyžím výborný skluz.

Verze s pásy ze 100% mohéru na mazací komoře zaručuje dobrou přilnavost i na tvrdém, uježděném sněhu. Díky pásům lyže kloužou plynule a tišeji ve srovnání s často používanou verzí se šupinami.

S lyžemi XP30 CLASSIC SKIN tak není vůbec třeba vyznat se v alchymii vosků a mazání, pásy jsou ideální volba do všech podmínek a manipulace s nimi je velice snadná.

Lyže jsou vybaveny NIS deskou pro vázání typu NNN NIS (Rottefella)

  • Profil: 43-45-45
  • Hmotnost: 1250g/pár (196cm)

Technologie:

  • HOLLOWTECH

Ve světové špičce je zapotřebí především jedno: špičkové vybavení. Na počátku tohoto ticítiletí jsme díky technologii HOLLOWTECH nastolili revoluci v alpském lyžování!

V oblasti severských sportů jsme podobně důslední. Odstraněním nepotřebných vrstev ve špičce lyže jsou špičky a lyže celkově lehčí.

To jim dodává výrazně lepší rovnováhu a redukuje rotaci při pohybu lyže vpřed, což pomáhá sportovcům šetřit síly a rychleji dosáhnout cíle.

  • KONSTRUKCE

Všechny modely běžeckých lyží mají CAP konstrukci s karbonovým vyztužením. Její povrchová fólie obaluje boky lyže a perfektně tak chrání jádro.

Všechny Kästle lyže na klasické lyžování jsou ideálně přizpůsobeny své oblasti použití.

  • JÁDRO  UL WOOD

U robustnějších modelů se pro vnitřek dřevěného jádra používá evropský topol – i zde dochází k opláštění dřevem UL WOOD. To zaručuje optimální torzní tuhost a flexi při minimální hmotnosti.

  • SKIN

Nemazací běžky bez nutnosti aplikace stoupacího vosku, které dodávají klasickému stylu enormní dynamičnost. Mohér v oblasti pod vázáním zaručuje i na tvrdém, kluzkém sněhu optimální stoupací vlastnosti, lyže mají zároveň lepší a tišší skluz než jakékoli šupinové lyže.

Ideální volba pro jednoduchou manipulaci pro všechny sněhové podmínky s teplotou vzduchu mezi +10° C a -30° C.

  • SKLUZNICE RACE PLUS

Univerzální závodní skluznice s vynikajícím skluzem za všech sněhových podmínek.

  • BROUŠENÍ/STRUKTURA

Kromě skluznice má nesmírný vliv na kluzné vlastnosti i správné broušení, které musí odpovídat převládajícím podmínkám. Základní pravidlo zní: čím větší teplo, tím hrubší sktruktura.

Brousí se v úhlu mírně nad 0 °C od skluznice. Díky konstantnímu chlazení během procesu broušení lze jemné struktury šetrně a přesně zapracovat do vysoce výkonné skluznice.

UM1 -Univerzální závodní struktura pro proměnlivé sněhové podmínky a vlhký, jemnozrnný sníh.

  • TVRDOST

Pro výrobu našich nových běžeckých lyží používáme speciálně vyrobený lis. Se 40 možnostmi nastavení zaručuje dosud nevídané optimální sladění vzpruhu a tvrdosti. Kromě ideální délky je pro každého sportovce rozhodující právě volba tvrdosti lyže.

2 ks