dětský set běžky Fischer Twin Skin Carbon Jr+Race Classic Jr IFP, 22/23

search
106221|2
Výrobce: Fischer
7 899,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Juniorské závodní běžky Twin Skin Carbon od značky Fischer jsou výbornou volbou pro mladé lyžaře a lyžařky, kteří preferují klasický způsob jízdy.

Tyto lyže mají jádro Air Core Carbon, které je tvořeno mnoha hi-tech materiály. Obsahuje základní dvousměrnou strukturu a další karbonové (Fischer Carbon Fibre) a kompozitní vrstvy. Složitá porézní struktura obsahuje více jak 80% podíl složky vzduchu.

Konstrukce závodních lyží Classic 812 obsahuje dlouhou, dynamickou voskovací komoru pro minimální otěr.

Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu zajišťuje Computer Flex Control, který minimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle.

Zesílená kostra lyže Power Edge zvyšuje životnost.

Homogenní rozdělení tlaku zajišťuje rovnoměrný otěr vosku. Součástí lyží je integrovaná deska IFP pro snadnou montáž vázání bez vrtání do lyží.

Včetně vázání Race Jr Classic IFP. 

Model má kombinovanou skluznici WC Plus/Twin Skin. Její základ tvoří WC Plus (pro teploty -10°C a vyšší) s vrchní úpravou DTG World Cup Plus, která má hlubší a hrubší mikrodrážky.

Uprostřed se nachází dva mírně asymetricky vsazené mohérové (100% mohér) stoupací pásy. Tyto pásy, díky kterým se nemusí stoupací zóna mazat vosky, zajišťují pevný a plynulý odraz.

Jedinečná teflonová vrchní vrstva maximálně redukuje nasákavost a následné namrzání.

Parametry:

  • Boční forma: 41 - 44 - 44
  • Hmotnost/délka: 890gg / 172 cm
  • Skluznice: WC Plus/Twin Skin mohair

Technologie:

  • DTG WORLD CUP PLUS

Hlubší a hrubší struktura Plus, ideální do teplých a vlhkých podmínek. Vyrobena pomocí přírodních diamantů.

  • CLASSIC 812

Konstrukce závodních lyží s dlouhou, dynamickou voskovací komorou pro minimální otěr vosku. Oblast použití: studené podmínky a podmínky pro suchý vosk.

 

  • FINISH FIRST

Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jendotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.

  • AIR CORE CARBON

Nejúspěšnější jádro běžeckých lyží s podílem vzduchu větším než 80 % pro extrémní lehkost. Optimální výkon díky protizkrutové technologii odolné také proti zlomení.

  • TWIN SKIN

Dva samostatné pásy umístěné lehce asymetricky se postarají o dobrý a plynulý skluz. Tyto pásy zajišťují, že se můžete spolehnout na kvalitní odraz i ve složitých podmínkách a na zledovatělých tratích.

  • CFC – COMPUTER FLEX CONTROL

Pro závodní běžce. Minimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.

  • PREWAXED

Infračervená preparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Swix.

 

1 ks

Mohlo by vás také zajímat