brýle Atomic Savor Photo, white/red photochromic

search
112987
Výrobce: Atomic
2 475,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Atomic Savor Photo jsou výjimečně chytré lyžařské brýle, které reagují na měnící se světelné podmínky úpravou zabarvení.

Cylindrický dvojitý zorník se zesvětlí, když není moc světla, a ztmavne, když vyjde slunce, aby vás ochránil před oslněním.

Zorníky pracují v rozmezí kategorií S2-S1.

Mají také vícevrstvé ošetření, které snižuje únavu očí.

Stejně jako všechny modely Savor mají cool, „oversized“ vzhled, který vám poskytne úžasné zorné pole – nejen periferní, ale také vertikální.

Brýle mají středně velký rámeček, který sedí většině osob, a jsou mimořádně pohodlné díky rámečku Live Fit Frame, který se okamžitě vytvaruje podle kontur vašeho obličeje.

Jsou kompatibilní s dioptrickými brýlemi díky funkci Over The Glasses (OTG LITE), což znamená, že je lze v případě potřeby pohodlně použít přes dioptrické brýle.

Stejně jako všechny brýle Atomic byly navrženy a vyvinuty interně v naší centrále v srdci Alp.

Technologie:

  • LIVE FIT FRAME

Brýle s technologií Live Fit disponují speciální paměťovou pěnou, která lépe přiléhá k obličeji, odvádí vlhkost, ale hlavně si dokáže pamatovat tvar vašeho obličeje a perfektně kopíruje i drobné kontury vaší tváře.

  • HYDROPHOBIC LENS COATING

Odolný vrchní povlak, který odpuzuje vlhkost, mastnotu i špínu. Kapky vody po povrchu stečou a nezanechávají stopy a otisky prstů lze snadno otřít.

  • ANTI-FOG INNER LENS

Vnitřní sklo s úpravou proti zamlžení

  • OTG

Brýle jsou uspůsobeny k tomu, aby bylo možné pod nimi možné bez omezení používat dioptrické brýle.

 

1 ks