běžecké boty Alpina ECL Pro Marathon, 18/19

search
102908|70
Výrobce: Alpina
4 599,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Unikátní vyšší a více zateplený model (oproti ECL Pro) pro lyžaře s maximálním nárokem na perfektně padnoucí a fungující obuv na klasickou techniku běhu na lyžích.

Závodní a výkonnostní obuv s maximálním důrazem na stažení nohy a její komfort při klasice, vyznačuje se podešví Xcelerator na systém NNN.

Voděodolný zip středem boty se systémem zavazování Elite Classic.

Zateplení Thinsulite je zvýšeno i na kotník. Boty jsou vyrobeny pro závodníky kteří preferují soupaž či pro lyžaře, kteří mají problémy s mrznoucími prsty.

Anatomicky tvarovaná závodní vložka.

  • TPU

Opatek z materiálu TPU poskytuje pevné držení nohy a sevření paty; brání nežádoucím pohybům paty a dobře se přizpůsobí různým tvarům a velikostem paty.

  • KRYTY BOTY

 Jednodílné, bezešvé kryty kompletně kryjí boty a spodní část nohy. Jsou voděodolné, elastické a mají voděodolný zip. Chrání proti chladu, vodě, vlhkosti a sněhu. Nártová část se dá upravit podle tvaru nohy.

  • PVC NEOPRÉN

 Materiál PVC je pevný, lehký, měkký, pružný a zároveň vysoce odolný, zatímco neoprén si zachovává dobrou pružnost při různých teplotách a poskytuje tepelnou izolaci a ochranu proti vlhku.

  • TERMOIZOLACE THINSULATE

 Thinsulate umožňuje až dvojnásobně větší tepelnou izolaci boty. Dokonce i v extrémně chladných a vlhkých podmínkách poskytuje nohám maximální tepelný komfort.

  • ANATOMICKÁ STÉLKA

 Anatomicky tvarovaná stélka výrazně přispívá k vertikální stabilitě nohy uvnitř boty, poskytuje pohodlí a zlepšuje tepelnou izolaci boty

  • NNN Xcelerator

Všechny podrážky běžeckých bot Alpina jsou kompatibilní s NNN. Typ a konstrukce podrážky jsou individuálně vybírány pro každý typ boty podle požadavků na jejich funkčnost a vlastnosti.

Špičková závodní podrážka s neutrální pozicí nohy umožňuje přímý přenos sil; lehká, s optimalizovanou flexí a torzní tuhostí; rozdílná tvrdost u bot určených pro bruslení a klasický styl; vyrobena z materiálu PEBAX.

1 ks