kalhoty Kilpi Reddy, modrá

search
131034|2
Výrobce: Kilpi
3 799,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Pánské lyžařské kalhoty Kilpi REDDY-M jsou vyrobeny ze špičkového materiálu SIBERIUM 20000 2L STRETCH, s podlepenmi švy a vodě odolným zipem, který nabízí voděodolnost 20 000 mm a prodyšnost 15 000g/m2/24 a díky extrémně stretchovému materiálů spolu s elastickou podšívkou vám zajistí komfort pohybu.

Spodní části nohavic jsou rozepínací, mají sněhové manžety a ochranu proti okopu. Kalhoty mají dvě přední kapsy na zip a nastavitelné i odjímatelné šle.

Nastavitelná šířka pasu poutkami zajistí, že budou kalhoty vždy perfektně sedět.

Rovněž oceníte ventilační zipy na vnitřní straně stehen.

Důležitou roli při zimních radovánkách hraje čip RECCO s reflexním logem, který zvýšuje šance nalézt vás záchranáři v případě nouze.

Materiál: 85% POLYESTER, 15% ELASTANE


Technologie:

  • Siberium 20.000 2L Stretch

Dvouvrstvý materiál, nabízí vodní sloupce 20 000 mm voděodolnosti a prodyšnosti 15 000 g/m2/24h. Konstrukce, využívající dvou vrstev složených v protisměru a voděodolná membrána poskytuje výbornou odolnost a pohodlí. Materiály SIBERIUM 2L jsou vyvinuty pro širokou škálu sportovních aktivit s důrazem na ochranu před vlivy počasí. Podšívky, použité v kombinaci s materiály SIBERIUM 2L zvyšují schopnost materiálu odvádět vlhkost a přidávají na odolnosti a pohodlí. Navíc materiál "stretch"zajišťuje volnost pohybu díky 4 směrné elasticitě.

  • RECCO®

RECCO® Záchranný systém má dvoudílnou technologii. Lyžařské areály a záchranné týmy mají RECCO® detektory. Tyto detektory vysílají směrové hledací signály, které se odráží od RECCO® reflektorů jenž na sobě mají lyžaři, jezdci a jiní aktivní lidé.

1 ks