bunda Kilpi Teddy, tmavě šedá

search
130159|2
Výrobce: Kilpi
3 999,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Kilpi TEDDY-M je stylová pánská bunda, která se svým elegantním designem a funkčním zpracováním hodí jak na pohyb na sjezdovce, tak na nošení ve městě.

Materiál SIBERIUM má vodní sloupec 10000 mm/2h/m2.

Bunda je vybavena kromě hlavních kapes také rukávovou kapsou na skipass, náprsní kapsou a vnitřní kapsou s hadříkem na čištění brýlí.

Kombinace vnitřní elastické podšívky, syntetické výplně a zateplení z kachního peří na těle vám dopřeje maximální pohodlí a volnost pohybu.

Samozřejmostí je protisněhový límec. Vnitřní rukávové manžety a šířku lemů rukávů si můžete přizpůsobit pomocí zipů.

Bunda TEDDY-M je na výběr v několika barvách.

Materiál: 100% Polyester

Technologie:

  • SIBERIUM 10 000 2L STRETCH

Špičkový materiál nabízí vodní sloupec až 10 000 mm/m2/24h a prodyšnost až 10 000 g/m2/24h. Konstrukce využívající dvou vrstev složených v protisměru a voděodolné membrány poskytuje výbornou odolnost a funkčnost. Materiály SIBERIUM 2L jsou vyvinuty pro širokou škálu sportovních aktivit s důrazem na ochranu před vlivy počasí. Podšívky, použité v kombinaci s materiály SIBERIUM 2L zvyšují schopnost materiálu odvádět vlhkost a přidávají na odolnosti a pohodlí. Navíc materiál "stretch"zajišťuje volnost pohybu díky 4 směrné elasticitě.

  • DOWN

Pro oblečení je doposud nejlepším izolačním materiálem přírodní peří. Oproti jakémukoli syntetickému materiálu je peří lehčí, skladnější a lepší izolační vlastnosti. To, co v péřové vrstvě izoluje je vzduch a peří pouze velmi účinným způsobem brání jeho proudění. V našem oblečení je použit poměr prachového chmýří a peří 90/10, což zaručuje nejvyšší tepelnou izolaci, lehkost a snadnou sbalitelnost. Pokud je o peří dobře postaráno, vydrží jeho kvalita 3x déle než kterékoliv jiné syntetické náplně.

1 ks