použité sjezdové lyže Elan SLX, 19/20

search
p2021020|1
Výrobce: Elan
8 999,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


použité sjezdové lyže + vázání

Všechny zde nabízené lyže jsou ve velmi dobrém stavu, zpravidla po jedné či dvou sezonách používání.

Skluznice je bez poškození a namazaná voskem.

Hrany jsou broušené keramikou a mají dostatečnou tlouštku

Lyže jsou připravené k okamžitému použití.

Závodní řada je hlavní hnací silou firmy Elan.

Je určena pro ty nejnáročnější zákazníky, jejichž lyžařská úroveň je téměř dokonalá a kteří přesně vědí, co od lyží chtějí.

Lyže, které do této řady patří, jsou naprosto špičkové, ať už jsou to lyže pro skicross, slalom nebo obří slalom – vždy od nich můžete čekat maximální výkon a ty nejlepší jízdní vlastnosti.

Závodní lyže od Elanu nyní mají zbrusu nový tvar a identitu.

Synonymem pro rychlost, pevnost a sílu je šipka. Technologie arrow (= šipka) je hlavním znakem závodní řady Elan a přispívá k lepšímu výkonu lyží.

Vizuální stránka se vyznačuje novými sportovními barvami - závodní zelená od Elanu má nyní ještě ostřejší odstín.

Tato řada zahrnuje množství modelů určených jak pro profesionální závodníky, tak pro velmi pokročilé rekreační lyžaře.

Svižné a dynamické přechody z jednoho rychlého oblouku do druhého vám umožní lyže SLX Fusion, která je novou definicí “silné energie” a je doslova nabitá od špičky až po patku.

Skvělá lyže pro rychlé a úzké oblouky.

Geometrie:

  • 121–68–104

Délka/rádius

  • 155cm/11.0m
  • 160cm/12.0m
  • 165cm/12.8m

Hlavní technologie:

  • ARROW

Arrow využívá speciálně tvarované karbonové pláty a titanové strukturální vrstvy, jejichž vzájemné působení v konstrukci lyže umožňuje bleskově rychlou ovladatelnost lyže a naprostou přesnost. Do lyže je zabudován karbonový plát s profilem camber, který způsobuje rychlý přenos síly na špičku lyže. Tato energie přechází na titanovou vrstvu ve tvaru šipky a je okamžitě přeměněna na neuvěřitelně silný tlak na hrany.


Technologie:

  • PROFIL ARROW ROCKER

Speciální profil s lehce zvýšenou špičkou a s výztuží ve tvaru šipky zaručuje okamžité nasazení oblouku a naprosto přesný výkon lyže. Výztuž ve tvaru šipky na špičce lyže aktivuje profil rocker, proto je přední část lyže na výjezdu z každého oblouku silnější a stabilnější.

  • RST

Vertikální boční hrany zaručují maximální přilnavost hran podél celé délky lyže a přímý přenos sil na hrany při vysokých rychlostech.

  • DŘEVĚNÉ JÁDRO RESPONSE FRAME

Dřevěné jádro Response Frame je unikátní a inovativní laminované dřevěné jádro od špičky po patku, které charakterizuje přímý přenos sil a optimální torzní stabilita a to díky kombinaci tvrdého dřeva, které vytváří okolo měkčího dřeva rám.

  • DUAL TI / TI2

Dual Ti je sendvičové dřevěné jádro se 2 vrstvami titanu. Tato konstrukce zaručuje špičkovou kontrolu nad lyžemi při jízdě na hranách a optimální pružnost lyží nejvyšší kategorie.

  • SKLUZNICE NANO TECH

Skluznice Nano Tech je unikátní technologie, která zvyšuje odolnost skluznice a umožňuje optimální skluzové vlastnosti na všech typech sněhu. Její podstatou jsou nanočástice ve skluznici, které zaručují rychlejší a příjemnější jízdu.

  • FUSION X

FusionX je špičkové vázání nové generace od Elanu. Revoluční provedení s jediným spojem přináší snadnější ohyb mezi lyží a vázáním, což usnadňuje nasazení oblouku.

O 30% lehčí konstrukce ve tvaru pyramidy je posílena titanalem pro ještě lepší výkon a přímou, údernou pohyblivost lyže při přechodu z hrany na hranu.

Lyžování ve vyšších rychlostech bude nyní díky přímému přenosu sil zase o trochu preciznější.

Vázání: Elan EMX11

 

Nabízíme Vám možnost bezplatné montáže a seřízení vázání na nové lyže.

Pokud se tuto službu rozhodnete využít, prosíme o uvedení následujících údajů přímo do poznámky objednávky:

1 ks