helma Dynafit TLT Helmet, frost, 22/23

search
210049|0
Výrobce: Dynafit
3 199,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Nová přilba DYNAFIT TLT s trojitou certifikací pro skialpinismus, cyklistiku a horolezectví.

Bezpečná, odolná, lehká a kompatibilní s novým minimalistickým systémem lyžařských brýlí DYNAFIT.

Jedna přilba - všechny možnosti: Přilba TLT s trojnásobnou certifikací, ultralehká a odolná, nabízí nejvyšší bezpečnost při technických skialpových túrách.

Tato stylová, nízkoprofilová přilba splňuje certifikační normy nejen pro lyžování, ale také pro horolezectví/lezectví a také pro cyklistiku, takže se ideálně hodí pro moderní multisportovní dobrodružství a náročné Speed tours.

Díky lehké, ale extrémně odolné konstrukci a dobře navrženému odvětrávání je první volbou pro náročné sportovce, kteří si na horách nekladou žádné limity, ale přesto dávají přednost rychlému a bezpečnému dobrodružství.

Dokonce i pro technické, vysokohorské skialpové závody, jako jsou závody Grand Course, je tato přilba vynikající volbou díky své všestranné škále použití a zároveň splňuje všechny požadavky ISMF.

TLT se vyznačuje minimalistickým designem, sníženým polstrováním a také skvěle navrženou ventilací s výraznými otvory pro skvělé pohodlí a prodyšnost v náročných stoupáních.

Přilba TLT, jejíž konstrukce využívá vnitřní výstelku z EPS a polykarbonátovou skořepinu "in-mold", váží pouhých 300 gramů a nabízí mimořádnou rovnováhu mezi minimální hmotností a maximální ochranou.

Pomocí stavěcího kolečka na zadní straně ji lze přizpůsobit tak, aby vyhovovala vám a vašim potřebám.

Další možnosti nastavení u hlavového a bradového pásku zaručují přesné přizpůsobení, a tím i maximální bezpečnost.

Nastavitelný a odnímatelný kšilt na přilbě TLT slouží jako ochrana před oslněním a dotváří sportovní, ležérní vzhled.

Pro dokonale sladěný a mimořádně lehký systém lze přilbu TLT ideálně kombinovat s novými brýlemi DYNAFIT TLT a Speed.

Brýle a přilba společně zaručují nejlepší možné uchycení díky bezešvému zapínání na všech stranách.

Držák brýlí lze vyměnit během několika sekund a specializovaný pásek TLT lze připnout přímo na helmu pro dokonalé přizpůsobení a větší pohodlí.

Nastavitelný a odnímatelný zorník slouží nejen k ochraně před oslněním, ale také jako pojistka, aby lyžařské brýle nechtěně nesklouzly zpět na helmu.

Velikosti: S/M (53-58)- 310g, L/XL (57-61) - 325g

1 ks