vosk Fischer Easy Wax Wet, 80ml

search
111598
Výrobce: Fischer
260,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem

vosk Fischer Easy Wax Wet

S novými prostředky Fischer EASY CARE & WAX bude péče o lyže a jejich příprava mnohem jednodušší. Což platí jak pro běžecké, tak i pro sjezdové lyže.

K dispozici jsou produkty z kategorií od rekreačního až po amatérské závodní lyžování. Díky jejich účinnosti může materiál plně rozvinout svou funkci a prodlužuje se i jeho životnost.

Zvláštní důraz byl přikládán jednoduchosti aplikace: speciální prostory, vybavení a technické dovednosti, nejsou nutné pro používání těchto prostředků.

Produkty z kolekce CARE & WAX představují soubor likvidních vosků, čistících prostředků a prostředků vhodných pro péči o lyže, vyvinutých přímo na míru k různým typům lyží Fischer.

Jsou zaměřené jak na zlepšení kluzných vlastností, tak i na udržení celkové maximální funkčnosti systémů TWIN SKIN, PROFOIL a CROWN.

Mezi produkty CARE & WAX najdete dva velmi významné pro běžecké lyže s pásy (TWIN SKIN, EASY SKIN) a také pro pásy ke skialpinistickým lyžím. EASY SKIN CLEANER, který efektivně odstraňuje nečistoty z chlupů a zaručuje co možná nejlepší skluzné i stoupací vlastnosti.

A pak EASY ANTI ICE SKIN HF, který účinně zabraňuje namrzání pásů v proměnlivých sněhových podmínkách.

Tyto prostředky jako jedny z mála neobsahují hydrokarbonáty a nemají tak negativní vliv na lepidlo pásů!

Všechny produkty CARE & WAX byly vyvinuty v laboratořích finské společnosti VAUHTI OY, která má v tomto oboru mnoho zkušeností.


Easy Wax Wet.

  • Pro teploty -1/+10°C
  • Prostředek zlepšuje skluz.
  • Vhodné pro základní údržbu skluznice.
  • Bez fluoru.

objem: 80ml

5 ks